10.3.2014

KirjastoMOVE 2014 - tule mukaan!




Mikä meitä liikuttaa? No, tämän kevään ammattikorkeakoulukirjastojen liikuntakampanja KirjastoMOVE 2014!

Viime vuonna Oamk-kirjasto haastoi muut amk-kirjastot liikuntakampanjaan. Se liikuttikin meitä kirjastolaisia ennätysmäisesti – sadan henkilön voimin kuntoiltiin, ulkoiltiin, jumpattiin, imuroitiin ja kokeiltiin uusia lajeja. Isot kiitokset siitä Oamkiin! Liikunnallisia huippuhetkiä viime vuodelta voi lukea Kreodista.

Laitetaanpa kevään kunniaksi pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat liikkeelle ja startataan KirjastoMOVE 2014! Tämän kevään liikuntatempauksen järjestelyistä vastaa SAMK.

Kampanjan kuviot:

  • Kirjasto kerää henkilökunnastaan joukkueen houkutellen mukaan mahdollisimman monta jäsentä.
  • Joukkueen jäsenet merkitsevät liikuntasuorituksensa muistiin tavalla tai toisella.
  • Joukkueen vastuuhenkilö kerää yhteistilastoa koko joukkueen liikkumista ja kampanjan päätteeksi raportoi, miten kampanja omassa kirjastossa sujui. Keväisiä liikuntavinkkejä ja -tunnelmia kysellään kampanjan edetessä. 

Liikuntasuoritukseksi lasketaan kaikenlainen kuntoliikunta, samoin työmatkaliikunta ja hyötyliikunta piha-askareista aivojumppaan.

Muistathan pitää liikkumisestasi päiväkirjaa käsipelillä tai vaikka HeiaHeia-verkkopalvelussa. Sinne on helppo luoda oma ryhmä tai aktivoida ja päivittää viimevuotisen ryhmän tiedot. Näppäriä kännykkäsovelluksia ovat esim. Sports Tracker ja HeiaHeia.

Kevään liikuntakampanja jatkuu 31.5.2014 asti. Lähetä joukkueesi ilmoittautumiset osoitteeseen kirjasto.tiedepuisto@samk.fi. Ilmoittautumisia otetaan vastaan maaliskuun loppuun asti. Arvontoja varten pyydämme ilmoittamaan joukkueen jäsenten nimet.

Kampanjan voittajajoukkue sekä kaikki osallistujat palkitaan liikunnallisilla palkinnoilla AMK-kirjastopäivillä Helsingissä! Myös matkan varrella osallistujien kesken arvotaan liikuttavia palkintoja.

Liity yhteiseen Facebook-ryhmään KirjastoMOVE. Virallinen hashtag: #kirjastomove.

Mottonamme olkoon yhdessä tehden ja liikkuen kohti kesää! Tule mukaan!

Ei kommentteja: