23.4.2010

Kirjastoalan yhteistyötä Porissa

Pitkällisten neuvottelujen ja suunnittelun jälkeen olemme vihdoinkin saamassa Porin Tiilimäellä olevat sosiaali- ja terveysalan kirjastot yhteen.

Käytännössä tämä tietää sitä, että Diakin Porin kirjaston toiminta loppuu toukokuun lopussa ja asiakkaita palvellaan jatkossa risteyksen toisella puolella SAMKin sosiaali- ja terveysala Porin kirjastossa.

Toukokuun aikana tehdään taustatyötä järjestelmässä ja siivotaan hyllyistä poistettavaa aineistoa, lisäksi tarkistetaan hyllyluokkia ja laitetaan uusia tarroja yms. Kesäkuussa aineistot pakataan muuttolaatikoihin ja elokuun alussa tiedot siirretään kokoelmatietokannasta toiseen.

Alkusyksyn ajan aineistoa on varmasti jonkin verran muuttolaatikoissa odottelemassa toimenpiteitä, mutta yritämme kuitenkin saada erityisesti kurssikirjat ja diakoniatyön kirjat hyllyihin asiakkaiden saataville mahdollisimman nopeasti.

Kunhan alkuvaiheen hämmennys on ohi ja uudet toimintatavat omaksuttu, niin emmeköhän me huomaa, että kummankin ammattikorkeakoulukirjaston asiakkaat ovat saaneet entistäkin paremmin palvelevan kirjaston Poriin.

Jussi

Ei kommentteja: