6.11.2009

Harjavallan kirjastomme sulkeutuu

Sosiaali- ja terveysala Harjavallan kampuskirjastomme sulkee ovensa lopullisesti marraskuun lopussa. Aineisto muuttaa pääosin Poriin (Sotepo), osa menee myös Raumalle (Sotera) - siis sen mukaan, minne opiskelukin siirtyy.

Muuttolaatikoiden lisäksi kirjastojärjestelmässä on tietenkin tehtävä kaikenlaisia operaatioita ja ne vievätkin aika pitkälti joulu-tammikuun. Periaatteessa muutto etenee systeemissä niin, että viivakoodit luetaan tiedostoihin ja muutetaan bulkkina näiden mukaan uusiin kirjastoihin. Tuplaholdingsien välttämiseksi ei tietenkään ihan kaikkia voida tuosta vaan siirtää kun on päällekkäistä aineistoa ja Voaygerin maksut/tilaukset aiheuttavat mukavasti lisätyötä - vaan mitäpä sitä muuta hommaa joulunseudulla olisikaan. Hasoten omaisuus jää paikoilleen, samoin kaikki lehdet ja vanhempi aineisto.

Omaisuudenjako SAMKin ja Hasoten (tai oikeammin kai Sataedun) välillä on jotakuinkin selvää ja henkilökunnan osaltakin päästäneen loppujen lopuksi onnelliseen ratkaisuun. Harjavallan kirjaston henkilöstöstä toinen siirtyy Poriin ja toinen jatkaa Harjavallassa Sataedun kirjaston perustamishommissa.

PrettyLibiinkin tuli taas tutustuttua, versio 4.51.0216 menossa. Tietojen siirto Voyagerista PL:iin testausvaiheessa, näin päin ei ole tullutkaan vielä tätä tehtyä.

Jussi

Ei kommentteja: