25.2.2009

Uudet nettisivut

Osana SAMKin visuaalisen ilmeen uudistamista myös kirjaston nettisivut saivat uuden ulkonäön - ja ainakin kirjaston tapauksessa myös sisältöä uudistettiin. Ihan kaikkea haluttua ei sivuille saatu, paljon uutta toki laitettiin näkyville jo tässä vaiheessa - edellisiin sivuihin verrattuna mm. lomakkeita ja chattia tuli mukaan.

Talven aikana tekstejä väännettiin monessa eri porukassa ja hyvinhän tässä aikataulussa pysyttiin kun yhdistettiin viisaat päät yhteen - aktivisteina kunnostautuivat erityisesti Harri ja Susanna. Toki paljon jäi vielä keskenkin ja uusien sivujen selaamisen/kommenttien jälkeen varmaan muutoksia tehdään vielä kevään aikana.

Sivujen teknisen toteutuksen teki Innofactor Oy. Järjestelmän mahdollisuuksissa ja rajoituksissa oli tietysti paljon opettelemista ja osin nielemistäkin, mutta eipä tästä mitään isoa jäänyt hampaan koloon. Rakenteeseen sun muihin tulee myöskin vielä viilauksia.

Jussi

1 kommentti:

hollanti kirjoitti...

Onnea hienoille uusille sivuilla! Ovat mukavan toiminnalliset. Chatista olette ansainneet papukaijamerkin, joskin ohjeissa olisi vielä kehittämistä: "päivystämme chattia mahdollisuuksien mukaan"?
"Lähinnä virka-aikana"kin olisi parempi.
Uutispalsta on kanssa tosi hieno juttu. Teillä ei olekaan mitään kevyitä, nämä uutispalat :)