24.1.2008

Lainan päivä

Lainan päivänä (8.2.) on perinteisesti kirjastoissa järjestetty jos jonkinlaisia tapahtumia. SAMKin kirjasto- ja tietopalvelutkin rykäisee tänä vuonna hiukan edellisvuosia näkyvämmin.

Strategiassammekin yhtenä tavoitteena on kirjasto- ja tietopalvelukulttuurin levittäminen organisaation sisällä. Tuota tavoitettahan tässä nyt toteutetaan, kun Lainan päivänä eri toimipisteissämme tehdään kaikenlaista kivaa yhdessä kv-osaston, avoimen amk:n ja verkko-opetuksen kanssa. Noista eri toiminnoista saamme materiaalia ja krääsää näytille tuoksi päiväksi ja saadaan järjestää näyttelyitä yms. Uusia asiakkaitakin saamme kenties houkuteltua, kun kutsujana onkin joku muu instanssi kuin kirjasto (mitenkään meidän vaikutusvaltaamme väheksymättä?). Näiden lisäksi Lainan päivässä esitellään luonnollisesti uusia tietokantojamme ja muita kirjastopalveluja.

Verkostomaisesta rakenteestamme johtuen tapahtumat ovat toimipisteissä hiukan erilaisia, toimipisteissä näkee sitten tarkemmin mitä kaikkea on tiedossa. Kirjaston sivuille tulee myös infoa.

Jussi

1 kommentti:

hollanti kirjoitti...

Hei,

olipas upeaa kuulla että kirjasto ja verkko-opetus tempaisevat yhdessä! Tästä olisi tosi hienoa kuulla lisää täällä blogissakin, ennen kaikkea tapahtumasta saaduista kokemuksista ja yleisössä heränneistä mietteista.

Nimimerkillä "Oma lehmä ojassa", a.k.a.
päivi VirtuaaliAMKsta