2.10.2007

IGeLUsta vielä vaan ja vähän WebExiä päälle

Taannoin kirjoittelin Brnon IGeLU-konferenssista. Koskapa kerran tavoistani poiketen oli myös kamera mukana, laitoin jokusen matkakuvan ajan hengen mukaisesti Flickriin. Kuvat löytyvät tämän linkin takaa, toivottavasti ainakin. Itse konferenssista ei kyllä kuvia ole, mutta kaupungilta muutama. Enpä ollut tuohon Flickriinkään hirveästi etukäteen tutustunut, mutta saahan sinne näköjään kohlompikin kuvansa julkaistuksi.

Uusista teknologiajutuista (tai eihän tämä enää mikään uusi ole!) puheen ollen, kokeilin tänään WebExillä etäkokouksen isäntänä olemista. Tuokin vaikutti ihan käyttökelpoiselta tavalta kokoustaa - ei tarvitse porukoiden matkustaa eri puolilta maata kahden tunnin takia Helsinkiin. Joitakin muita samantyyppisiä ohjelmia on tullut kokeiltua, mutta tuossa on se etu, että työasemille ei tarvitse asennella mitään clienteja, IE ja Java vaaditaan. Käyttöliittymä oli ihan riittävän selkeä, chattailut ja tiedostojen jakamiset sujuvat, jos nyt eivät vielä ihan rutiinilla niin jollakin tavalla ainakin.

Jussi

2 kommenttia:

Jopi kirjoitti...

Testailenpa vaan, onnistuuko kommentointi...

Chuan Xu kirjoitti...

ezTalks is the world's leading online video conferencing provider that enables you to connect with people anywhere and anytime.
video conference systems
group chat apps
desktop sharing application