20.6.2007

Blogista noin yleisesti

Meille ei ole tulossa blogityökalua, vaan tämä Googlen blogger on osoittautunut kokeilussa parhaaksi vaihtoehdoksi toistaiseksi. Virtualian yhteyteen rakennetaan syksyyn mennessä Wiki-tyyppinen työkalu, tätä käytetään niissä KJK:n syksyn koulutuksissa eli tulee tutuksi siinä samalla. Kannattaa katsoa intrasta niitä koulutuksen aikoja.

Kokemusten mukaan bloggerista ei tule hirveästi roskapostia, tosin nykyisellä spam-määrällä muutaman lisäystä ei juuri huomaakaan. Mainoksiakaan ei KJK:n mukaan ole tullut, siksi tämä on valittu SAMKin epäviralliseksi työkaluksi. Verkko-opintojen sivuilta löytyy muutamia meidän talon opettajien ylläpitämiä blogeja, siellä on jopa yksi edublogi ja yhden opiskelijan opinnäytetyön osana oleva blogi.

Jussi

2 kommenttia:

hollanti kirjoitti...

Hienoa, että bloggaus ja edubloggaus etenee Samkissa.
Yksi pieni toive: käytettävyyttä lisäisi, jos jutuissa mainittuihin paikkoihin ja sivuille olisi linkkejä. Esim. tässä postauksessa Verkko-opintojen sivu, Virtualia, edublogi, opinnäytetyöblogi..

Unknown kirjoitti...

Hauskaa nähdä muidenkin kirjastojen blogeja - tätä tulee varmasti seurattua! Samalla käytän tilaisuutta hyväkseni ja mainostan Turun AMK:n kirjaston Opinelli-projektin Nelli-blogia.